Liefde overwint alles

Lieve vriend

vriend

Hoe gaat het?

Ik moest je gewoon even een brief schrijven om je te vertellen hoeveel ik om je geef. Ik zag je gisteren toen je praatte met je vrienden.

Ik wachtte de hele dag in de hoop dat je ook met mij wilde praten. Ik heb je een zonsondergang gegeven om de dag af te sluiten en een koel briesje en ik wachtte.

Maar je kwam niet, het deed me pijn. Maar ik hou nog steeds van je omdat je mijn vriend bent. Ik zag je slapen vannacht en had het verlangen om je wenkbrauw aan te raken dus liet ik wat maanlicht op je gezicht schijnen.

Opnieuw wachtte ik om naar beneden te komen, zodat we konden praten. Ik heb jou zoveel te geven! Je werd wakker en haastte je naar je werk.

Mijn tranen waren in de regen. Als je maar naar me wilde luisteren!

Ik hou van je! Ik probeer het je te vertellen in de blauwe luchten en het rustige groene gras. Ik fluister het in de bladeren in de bomen en toon het in de kleuren van de bloemen; ik schreeuw het je toe in de bergstromen, geef de vogels liefdesliedjes te zingen.

Ik kleed je met warme zonneschijn en parfumeer de lucht met natuurlijke
geuren. Mijn liefde voor jou is dieper dan de oceaan en groter dan het grootste verlangen in je hart. Vraag het me! Praat met me! Vergeet me alsjeblieft niet! Ik heb zoveel met je te delen! Ik zal je niet verder ophouden.

Het is JOUW beslissing! Ik heb jou gekozen en ik zal wachten omdat ik van je hou.

Je vriend, Jezus.

Schrijver onbekend