Liefde overwint alles

I.v.m. een prachtig privé situatie is spiritueel adviesbureau " De Verbinding " +++ Gesloten vanaf 21 september t/m 12 januari 2021 +++ Afspraken maken inplannen vanaf 12 januari graag per email.

Spiritueel adviseuse Marian v.d. Pluijm (1957) uit Geertruidenberg heeft tot nu toe een bewegen leven achter de rug.
In 2010 is zij begonnen haar beleven van haar leven op papier te zetten. Ze schrijft over haar traumatische jeugd met het plotseling overlijden van haar twee broertjes en over het grootste drama in haar leven, het overlijden van haar 16 jarige zoon Randy.
Als klein meisje had zij al een spiritueel geestelijke contact met Stemmetje, haar grote steun en toeverlaat in haar jeugd en jong volwassen leven.
Haar leven met de dood en de gevolgen daarvan vind zijn uiting in haar boek,MIJN LEVEN MET DE DOOD EN HET LEVEN DAARNA.Met haar boek wil ze lichamelijke en geestelijke mishandeling onder de aandacht brengen, voor hen die het allemaal hebben doorleeft maar ook voor hen die het nog dagelijks in hun leven ondervinden. Ook wil ze haar lotgenoten een stem geven door uitgebreid stil te staan bij het leven en sterven van Randy.
Zoals ze vroeger een bijzonder contact had met Stemmetje zo heeft ze nu een zuiver geestelijk contact met Randy weten op te bouwen. Samen helpen ze nu mensen in haar praktijk Spiritueel adviesbureau “De Verbinding “.