Liefde overwint alles

 

Wat is Reiki?

Reiki wordt wel vertaald als universele energie. Letterlijk vertaald uit het japans betekend het kracht van de zon.  

Reiki is een vorm van energieoverdracht.

 De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Het mooie is dat iedereen die zich er voor openstelt het kan leren.

Om de toestroom van de nieuwe energie aan te kunnen is het reiki-systeem verdeeld in 3 graden. verbinding10

Bij iedere nieuwe graad is de stroom van de reiki-energie krachtiger en intenser.

Als mens moet je dit een plaats in je leven kunnen geven en een manier vinden om het toe te passen in je dagelijks bestaan.

Dit betekent dat voor de ene persoon een reiki-I cursus voldoende is, terwijl een ander al vrij snel door kan gaan naar het volgende niveau. Zodra je een reiki-cursus hebt gevolgt kun je jezelf en anderen gaan behandelen. Je 'hebt' dan reiki. Wel is het zo dat je steeds moet blijven werken aan jezelf. Reiki werkt als de zachte stroom van liefde die het natuurlijke vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen en in balans te brengen. De eigenlijke behandeling bestaat uit rustige handoplegging.

Op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau word je je bewust van de blokkades die onbewust zijn opgebouwd als zelf bescherming. De overbodige blokkades worden op een zachte manier losgemaakt en opgeruimd. Reiki geven is even ontspannend als reiki ontvangen omdat de energie door de gever en de ontvanger stroomt. Er wordt niet met eigen energie gewerkt, waardoor ook geen ziektes of spanningen doorgegeven kunnen worden. Het mooie van reiki is de is de eenvoud. Door met reiki te werken wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor je ontwikkeling en groei in gang gezet.

Reiki is een andere naam voor universele levens energie. Als je met Reiki werkt maak je verbinding met de oorspronkelijke energiebron. Je bent een soort kanaal waardoor deze energie naar jezelf of ook anderen kan stromen.

Deze energie zit om ons heen en ook in ons. Het is neutrale energie die verantwoordelijk is voor alle materie en al wat leeft. Mensen en dieren en ook zaken, gebeurtenissen hebben deze energie nodig om op een goede manier te leven, te zijn en te gebeuren.

Blokkades die zich in de loop van je leven in deze energie banen opgehoopt hebben kunnen ziekte en klachten veroorzaken. Ook de reguliere geneeskunde erkent inmiddels dat gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans moeten zijn. Reiki kan je daarbij helpen!

Reiki zorgt ervoor dat de energie banen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen. Waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levens kwaliteit aanzienlijk verbetert.

Reiki 1 , reiki 2 en reiki master.reiki

de kosten van de cursussen is : 150 euro per reiki cursus.

Dit is inclusief : map, certificaat, koffie of thee, en 7 terugkom mogelijkheden om te oefenen en om je verder erin te verdiepen. ook inclusief B.T.W.

Een reiki tafel of stoel behandeling behoort ook bij onze mogelijkheden.

Stoel behandeling  25 euro duurt ongeveer 45 min.

tafel behandeling 35 euro   duurt ongeveer 1.30 uur.

wilt u meer informatie over Reiki stel dan uw vragen via het contact formulier.